Accident Trauma Release

De impact van een ongeluk, valpartij, operatie of lichamelijk geweld is voor het lichaam veel traumatischer dan in de algemene opinie wordt aangenomen. Bij een fysiek trauma gaan er schokgolven door het lichaam en deze worden ergens opgeslagen. Meestal op een heel andere plek dan de daadwerkelijk impact was. Als we bijvoorbeeld op onze heup vallen , plant de schokgolf zich door ons lichaam en kaatst ergens anders terug. Dat is de tweede klap, je raakt dan vaak in een zekere trance waardoor de klappen zich nog dieper vast kunnen zetten. Ook je lichamelijk toestand ten tijde van het letsel is belangrijk, ben je gespannen dan plant iets zich heel anders voort dan bij een ontspannen lichaam. Bij de ATR zoeken we alle klappen op, dus ook de "terugkaatste" klappen en ontladen deze. Het is wonderbaarlijk hoeveel mensen kunnen opknappen van het ontladen hiervan.
image

Informatie over ATR

Bij alle fysieke trauma's gaan we na welke schokgolven er door het lichaam zijn gegaan en hoe ons lichaam daarop gereageerd heeft. Dit soort ervaringen registeren we op twee niveau's, het kwal niveau (als ongewerveld wezen, een geleizak, onze zachte delen) en op het vissen niveau (als gewerveld wezen, onze botten). Bij ATR gaan we alle schokgolven ontladen. Sinds ik voor mijn scriptie de klankschalen in ben gaan zetten, gebruik ik deze ook altijd bij de ATR. Door de frequenties en de trillingen van de schalen op het lichaam te plaatsen kan deze nog sneller ontladen. Het is wonderbaarlijk hoe mensen kunnen opknappen van 1 tot 2 sessies.

"Je bent nooit te laat om je lichaam

de rust te geven die het verdient"

Afspraak maken

Als je nu denkt, maar mijn lichamelijke letsel heb ik al jaren en jaren geleden opgelopen. Ook dan zijn er zeer goede verbeteringen te behalen. Het maakt namelijk helemaal niet uit hoe lang het geleden is. Zodra je de ladingen ontlaad ontstaan de ruimte voor je lichaam om te genezen. Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over deze methode en een afspraak maken.

image
Meld je aan voor de nieuwsbrief